Adresgegevens

Chocoladefabriek, 1e verdieping
Klein Amerika 20
2806 CA Gouda


Openingstijden

De studiezaal is geopend op dinsdag van 10.00 - 20.00 uur (m.u.v. juli en augustus en september; dan van 10.00 - 17.00 uur) en woensdag tot en met vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Maak altijd een afspraak. Kijk op deze pagina voor alle details. 

Let op! Op vrijdagmiddag 22 september en woensdagmiddag 27 september vanaf 13.30 uur is onze balie en de studiezaal gesloten!

Alleen gebruik maken van onze studiezaalbibliotheek, microfiches of WiFi buiten openingstijden van de studiezaal? Kijk dan hier voor de openingstijden van de Chocoladefabriek.


Contact

Mail

Heeft u een vraag; stuur ons bij voorkeur een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Chat

We helpen u graag via de chat en zijn tijdens openingstijden regelmatig online. Klik op de chatknop in de rechter onderhoek van deze website om een gesprek te starten. 

Telefoon

We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 via (0182) 52 18 21. Houd er rekening mee dat onze medewerkers niet altijd de telefoon kunnen opnemen, omdat ze werkzaam zijn in de depots of in gesprek zijn met bezoekers. Stel uw vraag bij voorkeur via een van onze andere kanalen.  


Archiefplek reserveren

Klik hier om in de digitale agenda een archiefplek te reserveren.


Extern depot

Let op! Originele archiefstukken moeten uit een extern depot komen en moeten dus van tevoren worden aangevraagd. Uw aanvragen moeten de dag voorafgaand aan uw bezoek vóór 15.00 uur binnen zijn om de volgende openingsdag vanaf 10 uur uw archiefstukken in te zien. Op de dag dat de studiezaal open is, kunt u vóór 12 uur nog aanvragen doen voor dezelfde middag.


Contactformulier

Heeft u een vraag, reactie of opmerking voor ons? Laat het ons dan weten via dit formulier!
Vul uw voor- en achternaam in
Vul uw e-mailadres in, hierop informeren we u over de status van uw aanvraag.
Vul een boodschap in
Invalid Input

chat loading...