Adresgegevens

Chocoladefabriek, 1e verdieping
Klein Amerika 20
2806 CA Gouda

Openingstijden

De studiezaal is geopend op dinsdag van 10.00 - 20.00 uur (m.u.v. juli en augustus) en woensdag tot en met vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Maak altijd een afspraak. Kijk op deze pagina voor alle details.

Contact

Mail

Heeft u een vraag; stuur ons bij voorkeur een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

WhatsApp

Voor eenvoudige vragen kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp 06-24844486. Het is alleen mogelijk om naar dit nummer berichten te sturen via WhatsApp; en niet om te bellen. Klik op deze link om een bericht te sturen via Whatsapp op uw telefoon of via Whatsapp Web. Bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. 

Chat

We helpen u graag via de chat en zijn onder openingstijden regelmatig online. Klik op de chatknop in de rechter onderhoek van deze website om een gesprek te starten. 

Telefoon

We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 via (0182) 52 18 21. Houd er rekening mee dat onze medewerkers niet altijd de telefoon kunnen opnemen, omdat ze werkzaam zijn in onze depots of in gesprek zijn met bezoekers. Stel uw vraag bij voorkeur via een van onze andere kanalen.  

Archiefplek reserveren

Klik hier om in de digitale agenda een archiefplek te reserveren.

Extern depot

Let op! Originele archiefstukken moeten uit een extern depot komen en moeten dus van tevoren worden aangevraagd. Uw aanvragen moeten de dag voorafgaand aan uw bezoek vóór 15.00 uur binnen zijn. 

Contactformulier

Heeft u een vraag, reactie of opmerking voor ons? Laat het ons dan weten via dit formulier!
Vul uw voor- en achternaam in
Vul uw e-mailadres in, hierop informeren we u over de status van uw aanvraag.
Vul een boodschap in
Ongeldige invoer

chat loading...