Naar aanleiding van de landelijke maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Kijk op deze pagina voor alle details. Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onderstaand formulier.

Adresgegevens

Chocoladefabriek, 1e verdieping
Klein Amerika 20
2806 CA Gouda
telefoon: (0182) 52 18 21
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

De studiezaal is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-17:00 uur, op dinsdagavond van 17:00-20:00 uur, bij voorkeur op afspraak. Kijk op deze pagina voor alle details.

Heeft u een vraag, mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een berichtje via onderstaand contactformulier of via Whatsapp.

We zijn telefonisch, per Whatsapp en per e-mail bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op dinsdagavond van 17:00-20:00 uur.

Whatsapp

U kunt nu ook met ons contact opnemen via Whatsapp 06-24844486! Klik op deze link om een bericht te sturen via Whatsapp op uw telefoon of via Whatsapp Web. Bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur en dinsdagavond van 17:00-20:00 uur. 

Archiefplek reserveren

Klik hier om in de digitale agenda een archiefplek of stiltecabine te reserveren.

Extern depot

Let op! Originele archiefstukken moeten uit een extern depot komen en moeten dus van tevoren worden aangevraagd. Op dit moment rijdt er tijdelijk maar één transport per dag, dat betekent dat uw aanvragen de dag ervoor vóór 15 uur binnen moeten zijn bij ons. 

Contactformulier

Heeft u een vraag, reactie of opmerking voor ons? Laat het ons dan weten via dit formulier!
Vul uw voor- en achternaam in
Vul uw e-mailadres in, hierop informeren we u over de status van uw aanvraag.
Vul een boodschap in
Ongeldige invoer