Naar aanleiding van de landelijke maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus, is het Streekarchief onder beperkte voorwaarden open voor onderzoek.

Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u een tijdvak reserveren om archiefstukken in te zien en/of uw onderzoek te doen.  Een tijdvak reserveren kan via https://www.supersaas.nl/schedule/Chocoladefabriek/Archiefplekken. Maak eerst een account aan. Stuur uw aanvraag voor archiefstukken een dag van tevoren, zodat wij kunnen zorgen dat het op tijd in de studiezaal klaar ligt.

Lees deze regels voorafgaand aan uw bezoek zorgvuldig door.

Indien u liever niet naar het archief wilt komen en uw vraag is eenvoudig door ons uit te zoeken, dan helpen we u graag digitaal met scans van de stukken die u wilt inzien. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat voor informatie u precies nodig heeft. We beoordelen dan eerst of het haalbaar voor ons is om aan uw vraag digitaal tegemoet te komen. Als dit het geval is, kunnen de tekeningen/documenten vervolgens gescand worden tegen betaling. De kosten hiervan bedrag €5,- eenmalige administratiekosten + € 5,- per A0 en € 0,50 per A4/A3.

chat loading...