Het project 'Gouda Tijdmachine' wil de ontwikkeling van de stad volledig digitaal reconstrueren. Een groep enthousiaste vrijwilligers brengt informatie over gebouwen, wegen, water, bedrijven en bewoning zo veel mogelijk in kaart. Voor dit enorme project zoeken zij versterking! Via het eigen vrijwilligersplatform Vele Panden kunt u online, wanneer het u uitkomt, meehelpen aan de Gouda Tijdmachine. Het enige wat u nodig heeft is een internetbrowser.

Op dit moment zijn er drie projecten op Vele Panden waar u een handje kunt helpen: het plaatsen van foto’s op de kaart, het noteren van adressen en het georefereren van historische kaarten.

Wilt u ook meehelpen via Vele Panden? Op 11 februari 2023 van 13:00 tot 14:00 uur is er een instructiebijeenkomst in de Steenlandzaal in de Chocoladefabriek. We laten dan zien hoe u te werk gaat en diverse vrijwilligers zijn aanwezig om u op gang te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie over de projecten en om u aan te melden voor de instructiebijeenkomst op de website van Gouda Tijdmachine.

Gouda Tijdmachine
chat loading...