In de komende periode zullen er op de eerste verdieping van de Chocoladefabriek bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Dit brengt de nodige geluidsoverlast en bouwstof met zich mee. Het streekarchief neemt daarom de volgende maatregelen:

  • In de week van 14 t/m 20 februari (week 7) verwachten we voornamelijk geluidsoverlast en is er een kans dat we de studiezaal daarom op bepaalde dagen zullen sluiten. Mocht u de studiezaal willen gebruiken voor het langdurig bestuderen van archiefstukken, dan raden we u aan om deze week geen afspraak te plannen.

  • In de weken van 14 maart t/m 3 april (week 11, 12 en 13) verwachten we zowel bouwstof als geluidsoverlast en zal de studiezaal gesloten zijn voor de inzage van archiefstukken.

Is uw vraag urgent en eenvoudig door ons uit te zoeken? Dan helpen we u in de bovenstaande weken graag digitaal met scans van de stukken die u wilt inzien. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef zo duidelijk mogelijk aan welke informatie u precies nodig heeft.

chat loading...