UPDATE  24 september 2021

Vanaf 25 september is de studiezaal van het Streekarchief Midden-Holland open, met meer beschikbare werkplekken. Dit is mogelijk door de versoepeling van de overheidsmaatregelen. Klanten kunnen op afspraak weer de Chocoladefabriek bezoeken om noodzakelijk onderzoek te doen en originele archiefstukken te raadplegen. Wel zijn er nog een aantal beperkingen en richtlijnen met betrekking tot deze dienstverlening.

De openingstijden van de studiezaal zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10:00-17:00 uur en op dinsdagavond van 17:00-20:00 uur. Bezoekers maken bij voorkeur een afspraak via deze agenda of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om onderzoek te doen en archiefstukken te raadplegen. Dit raadplegen kan gedurende een maximale periode van 3 uur in de ochtend en/of middag (en op dinsdagavond) en gebeurt per voorkeur alleen.

De studiezaal is anders ingericht zodat medewerkers en bezoekers als ze dat willen nog afstand tot elkaar kunnen bewaren. Daarnaast gelden er diverse voorschriften om de Chocoladefabriek voor iedereen tot een zo veilig mogelijke plek te maken. U kunt de voorwaarden op deze webpagina voorafgaand aan uw bezoek lezen.

De Chocoladefabriek is ook geheel geopend. Houdt u er rekening mee dat als Kruim wilt bezoeke, dat u binnen gebruik moet maken van de coronacheck-app. Er kunnen weer meer studieplekken gereserveerd worden.
Voor meer informatie of overige vragen, kunt u contact opnemen met het streekarchief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0182-521821.

Studiezaal balie