Heeft u een klacht over Streekarchief Midden-Holland?

Het streekarchief probeert bezoekers en andere klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch van mening zijn dat het streekarchief en/of zijn medewerkers een fout hebben gemaakt of u niet juist hebben behandeld, kunt u een klacht indienen bij Streekarchief Midden-Holland.

Hoe dient u een klacht in?

De klacht doet u bij voorkeur schriftelijk, maar het kan ook mondeling bij de servicebalie van het streekarchief in de Chocoladefabriek. Een schriftelijke klacht stuurt u naar:

Per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar:

Streekarchief Midden-Holland
t.a.v. de directeur mw Coretta Bakker
Klein Amerika 20
2806 CA Gouda

Uw schriftelijke klacht moet de volgende gegevens bevatten: uw naam, uw adresgegevens (inclusief e-mail en telefoonnummer), uw handtekening, de datum en een omschrijving van het feit waarover u klaagt. Als u uw klacht mondeling doet in de studiezaal, worden deze gegevens door de dienstdoende studiezaalmedewerker genoteerd.

Hoe wordt uw klacht behandeld?

U krijgt altijd een bevestiging van ontvangst van uw klacht. Uw klacht wordt vervolgens in behandeling genomen en overeenkomstig hoofdstuk 9 van de Algemene wet bestuursrecht afgehandeld door het streekarchief. De klacht wordt in principe binnen vier weken afgehandeld. U krijgt altijd schriftelijk bericht, ook als u uw klacht mondeling heeft ingediend.

Bent u niet tevreden over de afhandeling van de klacht?

Als u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht door het streekarchief, dan kunt u een klacht indienen bij de Nationale Ombudsman.

Heeft u nog vragen over de klachtenprocedure?

Als u nog vragen heeft over de klachtenprocedure, kunt u contact opnemen met de directeur-streekarchivaris, mw. C. Bakker-Wijbrans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0182-521821.

Suggesties

Hebt u suggesties hoe Streekarchief Midden-Holland u beter van dienst kan zijn? Of hebt u idee├źn over de werkzaamheden van het streekarchief? Dan horen we dat ook graag! Stuurt u uw suggesties naar de hierboven genoemde adressen of via het contactformulier.

chat loading...