Om een bezoek te brengen aan het Streekarchief, kunt u een afspraak maken door middel van de kalender. In kleuren ziet u welke dagen beschikbaar zijn (groen) of niet (rood). Als een datum geel is, zijn er al een aantal reserveringen gemaakt en in het geval van grijs is de balie van het streekarchief gesloten.

 Reserveren studiezaal

 

U kiest een datum en volgens een tijdslot. Op dit moment kunt u kiezen voor de ochtend (van 10.00 - 13.30 uur) en de middag (van 14.00 - 17.00 uur) en op dinsdagen (m.u.v. juli en augustus) ook voor de avond (van 17.00 - 20.00 uur). Als u een datum en tijdslot heeft gekozen, verschijnt een formulier waar u uw gegevens in moet vullen. Ook kunt u aan geven welke archiefstukken u wilt reserveren. Doe dit minimaal één dag van tevoren vóór 15 uur. Heeft u geen archiefstukken nodig, dan kunt u deze velden gewoon leeglaten. 

Zodra u op de verzendknop klikt, krijgt u per e-mail een voorlopige bevestiging van uw reservering. Let op, deze kan soms in uw ongewenste mail verdwijnen! Uw reservering is echter nog geen definitieve bevestiging, die krijgt u zo snel mogelijk van een studiezaalmedewerker per e-mail. Het kan namelijk zijn dat archiefstukken tijdelijk niet ter inzage zijn omdat ze bijvoorbeeld uitgeleend zijn aan de gemeente. Door deze definitieve bevestigingsmail weet u dat u niet voor niets komt.

Als u uw reservering wilt annuleren, kunt u dit doen via de link in de voorlopige bevestigingsmail.

Heeft u geen archiefstukken aangevraagd bij het maken van uw reservering, dan kunt u dat alsnog doen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doet u dit wel minimaal één dag van tevoren vóór 15 uur. Onze stukken moeten namelijk uit een extern depot komen.

chat loading...